Malta u dvoje!

Malta u dvoje!

Ma gde god bili, ukoliko ste s partnerom, možete imati romantičan odmor u dvoje. Pariz i Venecija su već “isfurane” varijante, a šta je sa Maltom na primer?

Beg za vikend, ne samo parovima već i nekim svežim roditeljima bi itekako dobro došao. Baka servis u pogon a vi na bukiranje romantičnoog odmora na Malti. Mir, tišina i sami sa partnerom sigurno će vas revitalizovati.

Malta je zemlja gde se romantika posebno ceni a kao destinacija za romantična putovanja, sve je popularnija.

malta, šetnja, luka, šetalište, more, odmor
Istražite Maltu

Malta je država koju čine tri ostrva, najveće i najpopularnije ostrvo nosi isto ime. Ostala dva ostrva manje su popularna među turistima ali odlična za beg od gužve i istraživanje u dvoje.

Za odmor van sezone, možete da bukirate i produženi vikend na Malti. Van sezone su neki hoteli sa 4 ili 5 zvezdica pristupačniji. Jedan wellness vikend i šetnje pored mora napuniće vam baterije. Nemojte da vas uplaši ovo “van sezone”, na Malti sezona traje celu godinu, samo su gužve manje, a romantika i gužva i ne idu baš zajedno.

Obilazak grada, pogotovog starog dela Malte, Mdina, odlična je avantura za dvoje. Preko dana obilazak prodavnica i restorana a uveče uživanje uz noćne svetiljke koje prave poseban ugođaj. Čaša malteškog vina i pogled na zvezde, romantičnije vam nešto ne treba. Obavezno isprobajte lokalnu hranu na Malti, iznenadiće vas ukusom.

Anhor bay plaža je za sve one koji žele da isprobaju, kao u američkim filmovima, noć na plaži uz zvezde i šum talasa. Osećaćete se kao mrva u okeanu okruženi tim silinama, vodom i nebom.

malta, ostrvo, obala, more, zalazak, izlet
Uživajte i na brodu

Za romantičare koji su od akcije, preporučujemo zalazak sunca na brodu. U sezoni možete sami da iznajmite neki brodić i otisnete se na pučinu. Ukoliko budete mirni, možete sresti i delfine koji su hteli da pogledaju veličanstven zalazak sunca na Mediteranskom moru.

Postoje sigurno i organizovani kruzeri, potrebno je samo raspitati se. Pogled na igru boja, ispuniće i vas nekim mirom i šarenilom i verom u bolje sutra.

Malta nudi mnoštvo vodenih sportova i ostalih adrenalinskih ideja. Zašto ne biste zajedno sa partnerom isprobali nešto od toga. Divna je uspomena a i odlična prilika da nešto po prvi put zajedno isprobate. Takve stvari zbližavaju parove.

Ukoliko ima muškaraca među vama koji traže idealno mesto za prošnju, Malta je vaša destinacija. Malo mašte i nijedna devojka neće odbiti vašu ponudu na ovakvom mestu.

Obiđite ostrva, istražujte život lokalnog stanovništva, uživite se u avanturu, kupujte kod lokalaca i spremite zajedno obrok koji ćete poneti sa sobom. Ispitajte ture za planinarenje, potražite idealno mesto za piknik. Obronci planina na ostrvu Gozo idealna su kulisa za romantičan piknik u dvoje sa pogledom na more od milion dolara.
Postoji mnogo uvala koje če vam dati osećaj privatnosti i mira.

malta, valeta, grad, ulice, ostrvo, odmor
Zadjite u svaki kutak grada…

Često se romantika, osećaj bliskosti i povezanosti izgubi u svakodnevici i teško ga je ponovo uspostaviti kao na početku veze. Zbog toga treba s vremena na vreme učiniti nešto zajedno, nešto drugačije i nešto novo. Romantičan odmor na Malti daće vam mnoštvo tema i uspomena koje ćete moći posle prepričavati kada budete udobno sedeli ispred TV-a kod kuće.

Comments are closed.