Shopping

Shopping

Marketi

U gradu postoje, pored manjih prodavnica, marketa, piljarnica sa svežim voćem i povrćem, dva velika marketa. To su Sklavenitis, nalazi se na stanici broj 3 i SPAR, koji pripada nemačkom lancu marketa. Cene su slične u oba marketa, s tim da je snabdeveniji SPAR. Radno vreme je od 9h do 21h. Postoji i nekoliko apoteka u gradu, one rade dvokratno, od 9h do 14h, pa od 17h do 22h.

masline, skiatos

Pijaca

U gradu postoji i pijaca, gde možete kupiti sveže voće i povrće, kvalitetno maslinovo ulje i masline. Možete i degustirati razne proizvode, kao što je kakavia, čuvena supa od krompira, luka i ribe. Ono što takođe ne treba propustiti su tradicionalno pecivo, koje je priznajemo izuzetno ukusno.

Butici

Butici sa odećom, obućom, kožnom galanterijom su uglavnom raspoređeni u ulici Papadiamantis, a poneka radnja ima u manjim sporednim uzanim ulicama.

Suveniri

Šetnjom kroz ulicu naići ćete i na radnje sa domaćom kozmetikom, na vinariju ili na prodavnicu sa dobrim maslinovim uljem i maslinama, specifične su suvenirnice sa obelezjima iz filma Mamma Mia, ima dosta i hand made suvenira koje možete kupiti.