Unapredite svoje zdravlje – Terme Olimia

Unapredite svoje zdravlje – Terme Olimia

Terme Olimia

U Sloveniji na obali reke Sutla nalazi se jedna od ekološki najzaštićenijih oblasti koju odlikuju prirodne lepote, čist vazduh i nezagađena lekovita voda. U ovom malom raju ušuškane su Terme Olimia, koje uz Wellness Orhideliu i Termaliu i spa Armoniu čine termalnu celinu. Prepoznaćete ih po specifičnoj arhitekturi u kojoj se izdvajaju mnogi luksuzni detalji, ali i po srdačnim osmesima predusretljivog osoblja.

terme olimia, spa, wellness, slovenija
Djakuzi

Lekovite termalne vode u Terme Olimia preporučuju se za tretiranje brojnih oboljenja, jer ubrzavaju rad žlezdi sa unutrašnjim lučenjem, poboljšavaju opšte stanje organizma i daju snagu i energiju. Ova blago radioaktivna voda bogata je mineralima poput magnezijuma, kalcijuma i hidrogen karbonata, te njenim pijenjem unapređujete svoje zdravlje i otpornost organizma. Svakako, i samo kupanje pozitivno deluje na organizam, te ćete promene primetiti već nakon prvog kupanja.

Terme Olimia – Wellnes Orhidelia

Prava mala oaza za bekstvo od užurbanog načina života i nagomilanog stresa krije se u Wellnessu Orhidelia, najluksuznijem delu Termi Olimia. Boravak ovde možete ispuniti plivanjem u otvorenim ili zatvorenim bazenima, opuštanjem u sauna centru ili drugim tematskim odmaralištima. Radovaće vas vest da je ovaj deo termi veoma prostran, te svako može pronaći svoj kutak u kom će se osamiti i uživati u miru i tišini. Takođe, budite bezbrižni jer se u okviru ovog mesta za bekstvo nalazi i restoran u kom se možete okrepiti nakon seanse relaksacije.

Originalna arhitektura Wellnes Orhidelia predstavlja neponovljivi spoj unikatnih detalja i luksuznih finesa koji ostavljaju bez daha svakog posetioca. Upravo to boravak u ovom mestu čini nezaboravnim – u potpunosti možete pustiti misli da lutaju, dok utopljeni u jedinstveni ambijent pronalazite svoj duševni mir.

U wellness centru na raspolaganju su vam finske saune, parna kupatila ili interesantne sobe sa vodenim krevetima. A za one najodvažnije, postoji i terasa sa bazenom, rezervisana samo za nudiste.

terme olimia, slovenija, spa, centar, wellness
Sauna

Sa druge strane Wellness centar Termalija nudi malo drugačije atrakcije, poput brze reke, gejzira ili whirpool bazena koje će obožavati i najmlađi posetioci. Naravno, u okviru ponude nalaze se i standardni sadržaji za potpuni užitak, relaksaciju i odmor od svakodnevnog života. Samo treba da se odlučite da li ste pre za kupanje u bazenu, predah u sauni ili opuštajuću masažu.
Ako ste ljubitelj plivanja, obradovaće vas kupanje u nekom od bazena koji zauzimaju površinu od 2000 m2. Bazeni su prilagođeni vremenskim prilikama, te je deo njih na otvorenom, deo na zatvorenom, dok je jedan zaštićen samo šatorom. U velikom bazenu temperatura vode kreće se od 30 do 32 stepena, a deo bazena nalazi se na otvorenom. Bazen Aqua ima temperaturu nižu za dva stepena, dok je voda u dečijim bazenima najtoplija i iznosi 32 do 36 stepeni celzijusa. Na raspolaganju su vam i tri whirpool bazena u kojima su temperature vode oko 35 stepeni.

Terme Olimia – Spa Armonia

terme olimia, slovenija, spa, wellness
Neka i vaša stopala uživaju

U ovom delu termi očekuje vas vrhunski centar za ulepšavanje i negu, ali i mesto koje će probuditi sva vaša čula. Ovde možete iskusiti kozmetičke tretmane sa odabranim kvalitetnim sastojcima, koje izvodi visoko kvalifikovano osoblje.
U ponudi su svakako standardne procedure, poput tretmana lica, manikira ili pedikira, ali i mnoštvo egzotičnih tretmana. Tako možete zatražiti oblikovanje tela kafom i sojom, depilaciju šećernom vunom ili neku opuštajuću masažu iz dalekih zemalja.
Na raspolaganju su i specijalni programi koji uključuju različite tretmane specijalno namenjene trudnicama ili zaljubljenim parovima.

Comments are closed.